TERMENI ŞI CONDIŢII


ACCEPTAREA CONDIȚIILOR

Prin accesarea acestui site web şi/sau a oricărei pagini a acestuia sunteţi de acord cu aceste condiţii de utilizare. Dacă nu sunteţi de acord cu termenii si conditiile de utilizare ale  acestui site web şi/sau a oricărei pagini a acestuia vă rugăm să părăsiti pagina şi să nu mai reveniţi pe viitor.


DESCRIEREA SERVICIILOR

www.stancalaw.ro pune la dispozitia publicului larg informatii juridice şi păreri personale în scop informativ general, fără intenţia de publicitate, şi nu îşi asumă nici un fel de răspundere pentru părerile din prezentul site.


NEANGAJAREA RĂSPUNDERII

www.stancalaw.ro nu este răspunzătoar în nici un fel pentru eventualele prejudicii suferite ca urmare a folosirii în vreun fel a informaţiilor prezentate în acest site web.

www.stancalaw.ro nu garantează în nici un fel acurateţea, gradul de utilitate sau caracterul complet al informaţiilor sau al materialelor cuprinse în acest sit, deşi ne angajăm să depunem toată diligenţa necesară în acest sens.

www.stancalaw.ro nu îşi asumă nici o responsabilitate pentru conţinutul nici unui material (contract) prezntat pe acest site. Acestea sunt prezentate în scop pur informativ.


REGULI GENERALE

Orice utilizator care vizitează acest sit o face pe propria răspundere. Materialele şi informaţiile conţinute în acest site sunt furnizate în scop de informare generală, nefiind însotite de nici un fel de garanţii explicite ori implicite.


LIMITĂRI DE ORDIN TEHNIC ALE SERVICIILOR

www.stancalaw.ro nu îşi asumă nici o responsabilitate în cazul în care serviciile site-ului nu pot fi accesate de către utilizatori.


ÎNCHEIEREA ACORDULUI

www.stancalaw.ro îşii rezervă dreptul de a schimba termenii, condiţiile şi politicile în orice moment fără a anunţa în prealabil, prin urmare se recomandă studierea prezentelor condiţii în mod regulat.